Palautuslomake

Tilauksen palautus.

Verkkokauppatilauksesi voit palauttaa veloituksetta 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta.

Lähetettyäsi täyttämäsi lomakkeen, voit lähettää palautuksen meille suoraan.

Palautus tulee lähettää Postin 14 Express-pakettina käyttäen sopimusnumeroamme 617293.

Myyjä ei vastaa palautettavan tuotteen hukkumisesta, rikkoutumisesta tms. jos palautukseen on käytetty muuta kuljetusyhtiötä kuin Postia.

Tilasitko väärän tuotteen?

Vaihdamme tuotteen 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Veloitamme toimituskulut uudelleen lähetyksestä sekä mahdollisen erotuksen tuotteen hinnasta.

Tilaamasi tuote on viallinen tai keräilty väärin.

Jos olet saanut viallisen tai väärin keräillyn tuotteen, ota meihin yhteyttä varaosat@piketa.fi tai (03) 2333210.

Poikkeus palautusoikeuteen.

Sähköisillä komponenteilla tai avatuilla hygieniatuotteilla kuten partakoneiden teräverkoilla, karvanpoistolaitteiden ajopäillä, hammasharjoilla, kasvoharjoilla, tms. ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Ohjeita palautuksen pakkaamiseen.

Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden omiin alkuperäispakkauksiinsa sekä pakkaa mukaan tilauksesi mukana tullut tilausvahvistus, josta ilmenee tilausnumero sekä tilaamasi tuotteet.

Tuotteiden lähetykseen voit käyttää muutakin kuin alkuperäistä pahvilaatikkoa – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. Kiinnitä tarra, josta ilmenee lähetysosoite, paketin päälle. Jos käytät alkuperäistä laatikkoa, varmista myös, etteivät vanhat osoitetiedot jää näkyviin.

Maksun palautus.

Hyvitämme vain palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Tilauksesta muodostunutta postikulua ei palauteta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen ostohinta voidaan palauttaa kokonaisuudessaan.

Käytetystä tai myyntikelvottomasta tuotteesta emme hyvitä täyttä hintaa ja palautettava summa katsotaan näin ollen tapauskohtaisesti.

Palautuksen syy
Vain yksi tiedosto.
Rajoitus: 8 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.