s-bag® Classic Long Performance -tuotteen ainutkertaiset ominaisuudet:  

Pitkäkestoinen suorituskyky: s-bag® Classic Long Performance kestää 50 prosenttia perinteisiä pölynimurin paperipusseja pitempään. 

60 % Suurempi imuteho: s-bag® Classic Long Performance -pussien kestävä synteettinen materiaali takaa optimaalisen ilmavirtauksen ja tarjoaa pölynimurillesi pitkään kestävän imutehon. 

Suuri suodatuskapasiteetti: tämän pölypussin synteettinen materiaali täyttyy jopa 99 %:sti niinkin pienistä kuin yhden mikronin hiukkasista (15 kertaa hiusten halkaisijaa pienempiä). Se suodattaa ilman 40 % tehokkaammin kuin normaali paperipussi ja auttaa poistamaan ilmassa olevia hiukkasia, kuten allergeeneja ja joitakin bakteereja. 

Powerflow™ s-bag ®  on suunniteltu erityisellä taitoksella, joka antaa sille lisää kapasiteettia tasaiseen pussiin verrattuna. Powerflow tekee pussista joustavan ja helpomman asettaa pölynimuriin. 

Parannettu sulkemisjärjestelmä - kestävä ja hygieeninen: Sulkemisjärjestelmä on sunniteltu uudelleen, ja sen jäykempi voimakkaamman materiaalin ja uuden tiivistystekniikan ansiosta. Tällä varmistetaan, että s-bag® sulkeutuu joka kerta eikä rikkoudu tai vuoda.  Pölypussi on helppo asettaa paikalleen imuriin. Se on myös hygieeninen, sillä pussin suu sulkeutuu automaattisesti, kun se poistetaanimurista. Näin ilmaan ei leviä pölyä, ja pussin vaihtaminen sujuu siististi ja nopeasti. 

TÜV-sertifiointi: TÜV Rheinland Group on itsenäisesti testannut ja sertifioinut s-bag® Classic Long Performance -pussin suorituskyvyn. Lisätietoa on saatavilla osoitteesta www.tuv.com. 

sbag® on saatavilla myös eri materiaaleina erilaisiin tarpeisiin ja pölynimurin parhaan suorituskyvyn takaamiseksi: Anti-Odour, Anti-Allergy ja Ultra Long Performance. 

Optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi pussit tulee vaihtaa säännöllisesti ja suodattimet tulee vaihtaa joka neljäs pussin vaihtokerta. Kaikki suodattimet tulee vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa tai kun ne ovat ulkoisesti likaiset. Muiden kuin alkuperäisten s-bag®-pölypussien käyttö voi heikentää pölynimurin suorituskykyä. 

Tämä pakkaus sisältää 4 synteettistä s-bag® Classic Long Performance  -pölypussia.

S-bag pölypussi Classic Long Performance 4 x E201S 9001684589
Koodi:
9001684589
9,00 €
/ PKT