Toimitusehdot

Ohessa tietoa myyntimme ja verkkokauppamme kautta tilaamisesta, kuljetusehdoista ja toimituajoista.

Maksutavat

Verkkomaksuina hyväksymme kulloinkin voimassaolevat Maksuturvan tarjomat maksutavat. Voimassa olevat maksutavat on nähtävillä kaupan etusivulla ja tilausta maksettaessa Maksuturvan maksusivuilla. Tämän lisäksi tilauksen voi maksaa postiennakolla ja noudettaessa Piketasta myymälän kassalla.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja/tai kirjallisena. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Kotiinkuljetuksessa sinulle ilmoitetaan erikseen toimitusajankohta. Muistathan siis laittaa puhelinnumerosi toimitusta varten. Tuotteet voi myös tilata noudettavaksi Piketan myymälään Tampereelle.

Toimituskulut

Toimituskulut päivittyvät ostoskorin mukaan. Kulloinkin voimassa olevat toimitus- ja paketointikulut ovat näkyvillä maksusivulla.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Myös ulkomaille toimitus on mahdollista, mutta siitä on sovittava tapauskohtaisesti.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään käsittelemään parin arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset toimitetaan ensisijaisesti täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Tuotteen toimitusajan pitkittyessä voimme myös palauttaa koko maksamasi tilaussumman, niin halutessasi.

Tuotteen palautus

Verkkokaupastamme tilaamasi tuotteen/tuotteet voit palauttaa ilmaiseksi 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautuksesta sinun tulee aina olla etukäteen yhteydessä myyjään joko puhelimitse 03-2333 200 tai sähköpostilla varaosat@piketa.fi.

Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden omiin alkuperäispakkauksiinsa sekä pakkaa mukaan tilauksesi mukana tullut tilausvahvistus, josta ilmenee tilausnumero sekä tilaamasi tuote/tuotteet. Jos tilauksella on useita tuotteita ja palautat niistä vain osan, merkitse tilausvahvistukseen selvästi palautettavat tuotteet.

Tuotteiden lähetykseen voit käyttää muutakin kuin alkuperäistä pahvilaatikkoa – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. Kiinnitä tarra, josta ilmenee lähetysosoite, paketin päälle. Jos käytät alkuperäistä laatikkoa, varmista myös, etteivät vanhat osoitetiedot jää näkyviin.

Palautus tulee lähettää Postin 14 Express-pakettina käyttäen sopimusnumeroamme 617293.

Poikkeus palautusoikeuteen

Sähköisillä komponenteilla tai avatuilla hygieniatuotteilla kuten partakoneiden teräverkoilla, karvanpoistolaitteiden ajopäillä, hammasharjoilla, kasvoharjoilla, tms. ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti kuljetusliikkeet eivät huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän vuoksi on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Tuotteita ei saa palauttaa ennen kuin siitä on sovittu Piketa Oy:n kanssa.

Reklamaatioaika

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän reklamaatioaika.
Pyydämme tarkastamaan tilaamasi tuotteen/tuotteet mahdollisten virheiden osalta heti tilauksen saavuttua.

Hyvitys

Hyvitämme vain palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Tilauksesta muodostunutta postikulua ei palauteta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen ostohinta voidaan palauttaa kokonaisuudessaan.

Käytetystä tuotteesta tai myyntikelvottomasta tuotteesta emme hyvitä täyttä hintaa ja palautettava summa katsotaan näin ollen tapauskohtaisesti.

Ilmoitathan meille tilinumerosi joko sähköpostitse varaosat@piketa.fi tai kirjoittamalla tilinumeron mukana tulleeseen tilausvahvistukseen, jotta hyvitys on mahdollista suorittaa.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti: - Sähköpostilla osoitteesta piketa@piketa.fi - Puhelimella numerosta 03-2333200 (arkisin klo 8.30-16.00)

Viallisen tuotteen palautus

Viallisen tuotteen palautuksesta sinun tulee aina olla etukäteen yhteydessä myyjään joko puhelimitse 03-2333 200 tai sähköpostilla varaosat@piketa.fi.

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Palautus tulee lähettää Postin 14 Express-pakettina käyttäen sopimusnumeroamme 617293.

Myyjä ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu myyjän kanssa.

Myyjä ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia!